Search

Termeni și condiții

Lemnob / Termeni și condiții

Termeni și condiții

 

Plata

Plata se va face ramburs, după primirea coletului, direct la curier, în baza facturii și a chitanței emise sau prin ordin de plată la bancă sau prin transfer bancar.

Ne rezervăm dreptul de a schimba prețurile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când considerăm necesar. Prețurile includ TVA.

Vom face tot posibilul ca tranzacțiile să se desfășoare în condiții optime.

Dacă vor exista situații în care o a treia parte, neautorizată, va avea acces la informațiile furnizate de dumneavoastră pentru comandă, noi nu putem fi considerați răspunzători.

Orice dispută intervenită între furnizor și client intră sub incidența legilor din România și va fi soluționată în instanță abia în momentul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă.

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa, atunci când acestea i se cer.

Fotografiile utilizate sunt proprietate personală și deținem drept de autor asupra lor.

Termen de livrare

Toate produsele Lemnob sunt realizate manual, în serii limitate la cerere astfel termenul de expediere de către vânzător al comenzii plasate cu succes de către cumpărător poate varia între 5 și 10 zile lucrătoare. Termenul de livrare de la ridicarea coletului de la vânzătorul expeditor până la predarea acestuia destinatarului cumpărător este de 48 ore, garantat de către SC FAN COURIER EXPRESS SRL.

Comenzile care se primesc pe parcursul unei zile intră în lucru a doua zi lucrătoare, iar comenzile lansate în weekend sau în timpul sărbătorilor legale se procesează începând cu prima zi lucrătoare.

La orice comandă de până la 200 lei, costurile de livrare vor fi suportate de către cumpărător. (Vezi detalii la pagina Livrare)

La orice comandă a cărei valoare este egală sau mai mare de 200 lei, transportul este gratuit.

Livrarea cu SC FAN COURIER EXPRESS SRL se va face de luni până vineri, între 9:00 – 18:00.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment acești „Termeni și condiții” fără o notificare prealabilă, ci prin simpla postare a modificărilor pe site.