Search

Întrebări frecvente

Lemnob / Întrebări frecvente

Cum comand?

Comanda se poate realiza momentan pe site-ul: https://www.breslo.ro/Lemnob

După ce ţi-ai ales produsul preferat, îl adaugi  în coş. Apoi, pe pagina de checkout introduci datele tale de livrare şi facturare şi finalizezi comanda. După finalizarea comenzii te vom contacta pentru stabilirea detaliilor referitoare la produs si livrarea acestuia.

Pentru o comanda personalizata dupa preferintele tale, sau dacă ai nevoie de ajutor pentru a finaliza comanda, ne poţi contacta la adresa de email contact@lemnob.ro sau la numarul de telefon: 0746257519.

 

Care este termenul de livrare?

Toate produsele Lemnob sunt realizate manual, în serii limitate la cerere astfel termenul de expediere de către vânzător al comenzii plasate cu succes de către cumpărător poate varia între 5 și 10 zile lucrătoare. Termenul de livrare de la ridicarea coletului de la vânzătorul expeditor până la predarea acestuia destinatarului cumpărător este de 48 ore, garantat de către SC FAN COURIER EXPRESS SRL.

Comenzile care se primesc pe parcursul unei zile intră în lucru a doua zi lucrătoare, iar comenzile lansate în weekend sau în timpul sărbătorilor legale se procesează începând cu prima zi lucrătoare.

 

Cum platesc?

Plata se va face ramburs, după primirea coletului, direct la curier, în baza facturii și a chitanței emise sau prin ordin de plată la bancă sau prin transfer bancar.

La orice comandă de până la 200 lei, costurile de livrare vor fi suportate de către cumpărător.

La orice comandă a cărei valoare este egală sau mai mare de 200 lei, transportul este gratuit.

 

Se pot realiza si alte modele de produse?

Da, la cerere putem crea si produse noi cu designul ales de dvs., sau o combinatie dintre modelele deja disponibile. Pretul final este stabilit in functie de complexitatea modelului.

 

Care este comanda minima?

Nu avem comanda minima.